8 Haziran 2010 Salı

Misafir Ol Gel Bana

6x100 metre bayrak yarışı olurmu demeyin. Alttan dersi olan bir öğrenci için her türlü yarış değişikliği olasıdır. Her ne kadar son 100 metrede bayrak elimizden düşer gibi olsada maç boyu oynadığımız iyi futboldan dolayı taraftarlar eli yüzü düzgün bir tatili haketttiğimizi düşünüyorlar. Bu da demek oluyor ki cuma günü başlayacak dünya kupasını memleketimiz Fethiye'de izleyeceğiz.

Aşağıda fotoğrafçı Faruk Akbaş'ın yönetimininde gerçekleştirilen "faces and places" adlı bir tanıtım belgeseli var. Filmin özellikle 9:57 dakikasında Fethiyespor'un taraftar grubu olan Apaçiler'den bir demet sunulmuş. Velhasıl filmi izleyen, beğenen ve gelmek isteyene kapımız açıktır..

FETHIYE - Faces and Places from fırat göçmen on Vimeo.

2 yorum:

  1. apaçiler! :D cesur bir taraftar grubu ismi.

    YanıtlaSil
  2. Hehe evet cesurlardır. Ama biz zaten apaçiler yakıştırmasın görece çirkin insanlar için kullanılmasına karşıyız. Zira bizim için apaçiler son derece saygın, topraklarını savunan bir ırkı temsil edenlerdir. Hareket ve tiplerinde gariplik olan insanlara illa bir yakıştırma yapmak isteniyorsa başka sıfatlar bulunmalı bence. Apaçilere sevgimiz ayrıdır. Aynı şekilde amele sıfatınada karşıyım. Benim için çalışan, emekçi kısım demektir. Hatta bu konuda bir manifesto yayınlamayı bile düşünüyorum..

    YanıtlaSil